Lentomatkustaja teipattiin penkkiin – puristeli lentoemoja ilman paitaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Frontier Airlinesilla Yhdysvaltojen Philadelphiasta Miamiin matkustanut 22-vuotias Maxwell Berry on pidätetty. Ohion Norwalkista kotoisin oleva mies aiheutti ensin häiriötä lentokoneessa niin paljon, että hänet jouduttiin teippaamaan lentokoneen istuimeen loppumatkan ajaksi.

WPVI-TV:n mukaan Berry oli nauttinut kaksi drinkkiä lennolla. Sen jälkeen mies tuuppasi lentoemäntää takamukselle tyhjällä kupilla. Hän onnistui myös läikyttämään alkoholia rinnuksilleen, joten mies meni lentokoneen vessaan ja tuli sieltä ulos ilman paitaa.

Kun lentohenkilökunta auttoi miestä etsimään kuivaa paitaa matkatavaroiden joukosta, käveli Berry pitkin lentokonetta yläruumis paljaana. Hän kouri samalla lentoemäntien rintoja. Stuertti näki tapahtuman ja puuttui asiaan. Berry tempaisi miestä nyrkillä kasvoihin.

Matkustajat puuttuivat miehen käytökseen ja teippasivat hänet istuimeen ilmastointiteipillä. Mies haukkui kanssamatkustajat ja kehui vanhempiensa olevan miljonäärejä. Jälleen kerran on todistettu, että käytöstapoja ei voi ostaa rahalla – ne pitää oppia. Poliisit pidättivät miehen Miamin kentälle laskeutumisen jälkeen.