Porispere-festivaaleilla korona-altistuksia – oireisten hakeuduttava testiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Porin Kirjuriluodossa järjestettiin viikonloppuna Porispere-festivaali. Jo kymmenettä kertaa järjestetyt tapahtumat vetivät viikonlopun aikana paikalle yhteensä 15 000 vierasta. Sekä perjantai että lauantai olivat loppuunmyytyjä.

Porisperessä etenkin lauantaina 31. heinäkuuta olleiden on syytä seurata vointiaan. Tapahtumassa on nimittäin kyseisenä päivänä vieraillut koronavirukseen sairastunut henkilö. Koronatestiin on syytä hakeutua pienienkin tautiin viittaavien oireiden, kuten yskän, nuhan, kurkkukivun, haju- ja makuhäiriöiden, kuumeen tai ripulin ilmetessä.

Porisperessä esiintyivät tänä vuonna muun muassa JVG, Popeda, The 69 Eyes, Apulanta, Maustetytöt ja Sanni. Esiintymisensä altistumisen ja varotoimenpiteen vuoksi joutuivat perumaan Behm, Nyrkkitappelu ja Huora.