Rihanna on virallisesti miljardööri – ja maailman rikkain naisartisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saavuttanut uuden virstanpylvään urallaan. Barbadoslainen artisti on nykyään virallisesti miljardööri.

Rihannan nettovarallisuus on talouslehti Forbesin mukaan nykyään 1,7 miljardia dollaria, eli noin 1,4 miljardia euroa. Se tekee hänestä maailman rikkaimman naismuusikon ja viihdeteollisuuden rikkaimman naisen televisiotähti Oprah Winfreyn jälkeen.

Jopa 1,4 miljardia dollaria Rihannan varallisuudesta on hänen Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksensä ansiota. Loput varallisuudesta on peräisin Rihannan 260 miljoonan dollarin arvoisesta Savage x Fenty -alusvaatemerkistä sekä musiikilla ja elokuva- ja tv-rooleilla ansaituista tuloista.

Rihanna perusti Fenty Beautyn vuonna 2017 yhteistyössä ranskalaisen LVMH-yhtiön kanssa. Brändin menestyksen taustalla kerrotaan olevan se, että yhtiö luo monipuolisesti ihojen eri sävyille soveltuvia tuotteita.