Tuntematon löi Ghostbusters-tähteä kadulla keskellä kirkasta päivää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä ja koomikko Rick Moranis tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa, kuten Ghostbusters ja Kulti, kutistin kakarat. Harvakseltaan näyttelevä tähti joutui taannoin pahoinpidellyksi New Yorkissa keskellä kirkasta päivää ja täysin yllättäen. Tekijä saatiin sittemmin kiinni, ja nyt hänestä on saatu lisätietoja.

Rick Moranis oli kävelemässä New Yorkin Uppes West Sidellä, kun mustaan I Love NY -huppariin pukeutunut tuntematon mies lähestyi ja löi häntä varoittamatta. Näyttelijä kaatui iskun seurauksena maahan. Moranis hakeutui omin voimin sairaalaan pää- selkä ja lannekivun vuoksi ja ilmoitti tapauksesta poliisille.

Rakastetun 67-vuotiaan näyttelijän pahoinpitely herätti tuolloin runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa niin fanien kuin viihdemaailman kollegoidenkin keskuudessa. Tekijä Marquis Ventura saatiin lopulta kiinni ja sittemmin on selvinnyt, että häntä epäillään monista muistakin pahoinpitelyistä New Yorkissa. Hän on saanut syytteet viidestä pahoipitelystä. Näyttelijän lisäksi uhreja olivat muun muassa viinakaupan omistaja.