Elyse Knowles rannalla – biksukuvalla tärkeä sanoma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta nousee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, joilla on potentiaalia päästä bikinimallien A-sarjaan supermalleiksi. Eräs heistä on nyt australialainen Elyse Knowles, joka ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta viime aikoina suunta on mahdollisesti kääntymässä.

Kotimaansa upeiden nähtävyyksien luona ajoittain poseeraava mallikaunotar nähdään tällä kertaa tärkeällä asialla, johon hänen biksukuvansa houkuttelee lukijoita. Elyse vetoaa nimittäin medioihin, jotta ne käsittelisivät enemmän mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Siinä Knowlesin päivitys lienee myös onnistunut, sillä se on saanut osakseen kovasti huomiota.

28-vuotias Elyse Knowles on työskennellyt jo vuosia bikinimallina, ja vuodesta 2016 odotetaan hänen läpimurtovuottaan. Hän on aiemmin kertonut julkisuudessa aktiivisesti kuntoilustaan, joten hänet voisi luokitella myös fitnessmalliksi. Knowles on nimittäin jakanut blogissaan muillekin omia treenivinkkejään tarkkoine ohjeineen.