Pizza-automaatteja jo kolmella paikkakunnalla – uusin Tikkurilaan

Ruoka · Tim Isokivi

Artesaanipizzaa päästään nauttimaan kolmella suomalaisella paikkakunnalla epätyypilliseen tapaan valmistettuna. Kauniaisissa, Tuusulassa ja Vantaan Tikkurilassa sijaitsee Fizza-automaatti, joka tarjoilee aidossa pizzauunissa valmistettua pizzaa ympäri vuorokauden.

Torstaina 5. elokuuta avattava tuorein Fizza-automaatti sijaitsee Tikkurilan Viertolassa urheilupuistossa. Ensimmäinen Fizza ilmestyi Kauniaisiin tammikuussa, toinen puolestaan kesäkuussa Tuusulaan. Fizza Oy:n omistaja Alexandre Benjamin kertoo laajentumisesta ensimmäisenä uutisoineelle Helsingin Sanomille Tikkurilan valikoituneen kolmanneksi paikaksi sen sijoitettua korkealle äänestyksessä uudesta sijainnista.

Fizza-automaateissa tarjolla on seitsemää erilaista pizzaa, vaihtoehtoina muun muassa Margherita, jalopenoa ja pepperonia sisältävä Diavola, Härkis-Mexicana, savulohta sisältävä White Grani ja suomalaisten suosikki Hawaii. Hinnat vaihtelevat 9,50 euron ja 13,50 euron välillä. Pizzojen saatavuuden voi tarkistaa etukäteen Fizza-sovelluksella.

Fizza-automaatteja on tarkoitus laajentaa eri puolille Suomea, ja seuraava avataan jo syyskuussa. Toiveita uusien Fizza-pisteiden sijainneiksi on mahdollista esittää äänestämällä niitä yhtiö kotisivuilla.