Jippu laihtui 30 kiloa – yksinkertainen muutos taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jippu, eli Meri-Tuuli Elorinne, on laihtunut vuoden aikana yhteensä 30 kiloa. Nainen on karistanut kilot yksinkertasesti jättämällä sokerin pois ruokavaliostaan. Vaikka keino kuulostaa simppeliltä, sokerikoukusta irti pääseminen on kaikkea muuta.

– Omalla kohdallani puhutaan vakavasta addiktiosairaudesta joka johti sokerin kanssa äärimmäisyyksiin. Söin valtavia määriä sokeria ja herkkuja silloin kun olin ylipainoinen. Söin kaikki tunteeni. Se on paljon se. Nykyään en vain syö sokeria missään muodossa ja pidän huolen että syön vaan jos on nälkä, enkä esim ota ruokaa lisää. Toivon että mua ei pidetä terveysesikuvana mitenkään tai laihdutus sankarina, Jippu kertoo Instagramissa.

Hän kertoo laihduttaneensa tietoisesti ainoastaan Olet mitä syöt -ohjelman aikana. Sen jälkeen hän on yrittänyt mässäilemisen sijaan kohdata tunteensa ja sisällään olevan tyhjyyden täyttääkseen sen jollain muulla kuin ruoalla.

– Mut joo ruokavaliot ei oo mun juttu ne sotkee koko mun pään ja tekee musta neuroottisen. Parempi käydä grillillä jos on fiilis ja sit syödä omenaa ja kevyitä ruokia seuraavana päivänä.