Rita Ora kylpytakissa – eikä peitellyt liikoja paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Hän on tarjonnut faneilleen usein silmäniloa esittelemässä auliisti kurvejaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa kolmekymppinen popkaunotar poseeraa somekuvissaan pelkässä kylpytakissa, jonka alla ei ollut mitään ainakaan ylävartalossa. Viettelevät kuvat ovat saaneet hänen suurelta seuraajajoukoltaan varauksettoman suosion, mikä ei liene ihme varsinkaan miespuolisten fanien osalta.

Rita Ora matkusti taannoin Los Angelesiin kuvattuaan ensin musiikkivideon Miamissa. Oran viime kevät kului suurimmaksi osaksi Australiassa. Hän nimittäin toimi yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista.