Retkeilijä ikuisti hurjan näyn – hirvi hyökkäsi metsässä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isokokoisten villieläinten läheisyydessä on syytä olla aina varuillaan, olipa kyseessä petoeläin tai kasvissyöjä. Viraalina levinneellä videolla nähtävässä tilanteessa rauhallisesti alkava kohtaaminen hirven kanssa muuttuu nopeasti vaaralliseksi.

Videolla Yhdysvaltojen Coloradon luonnossa liikkunut retkeilijä on nähnyt metsässä isokokoisen hirven ja alkanut kuvaamaan eläintä. Hirvi vaikuttaa käyttäytyvän alkuun rauhallisesti. Yhtäkkiä se kuitenkin lähtee rynnimään retkeilijää kohti ilman minkäänlaista varoitusta.

Videon kuvannut retkeilijä selvisi tilanteesta säikähdyksellä ehdittyään hypätä läheisen puun taakse turvaan. Turvaan ehtiminen vihaisen eläimen tieltä ei kuitenkaan aina onnistu, ja valtava hirvi voi sarvet edellä ihmistä kohti rynniessä saada aikaan rumaa jälkeä. Colorado Parks and Wildlife -viranomaistaho julkaisikin videon Twitterissä varoituksena siitä, mihin hirven reviirin rikkominen voi johtaa.