Minka Kuustonen rohkaisee ottamaan koronarokotteet: ”Yhteiskunta ja kulttuuriala taas toimimaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisesta julkkisperheestä tuttu Minka Kuustonen nähtiin taannoin valkokankaalla Solar Filmsin Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvassa, joka ylitti jo kahdessa viikossa 100 000 katsojan rajapyykin. Elokuvan menestys oli korona-aikaan nähden erinomainen.

Minka julkaisee nykyisin aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja muutama päivä sitten hänet nähtiin muun muassa saunomassa. Kuvat päätyivät ajallemme ominaiseen tyyliin someseuraajien ihasteltavaksi. Nyt Kuustosella on kuitenkin ollut myös hieman vakavampaa asiaa, sillä hän on käynyt ottamassa koronarokotteen ja tehnyt siitä myös asianmukaisen somepäivityksen kuvan kera. Kuustonen nähdään poseeraamassa laastari olkapäässään

– Did it twice. Kiitos rokotushoitajat ja -työntekijät huikeesta duunista! Sain netissä aikaistettua rokotusta helposti melkein kuukaudella, aikoja oli vaikka kuinka paljon jäljellä! Ja kuulemma puhelimitse aikoja on tarjolla vielä enemmän. Käykää rokotuksissa, että saadaan yhteiskunta ja kulttuuriala taas toimimaan ja elämä jatkumaan, Minka Kuustonen toteaa.