Laura Cremaschi pulahti uimaan – vartalo ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Miljoona someseuraajaansa upeilla valokuvilla hellivä Laura nähdään tällä kertaa keikistelemässä uima-altaassa upeassa uimapuvussa. Kuvassaan kaunotar nojailee Dolce & Gabbanan uimapatjaan Italian Costa Smeraldalla sijaitsevan Hotel Cala di Volpe -hotellin uima-altaalla. Yksi yö tässä hotellissa maksaa lähes 900 euroa.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.