Klamydian kitaristille sairaskohtaus keikalla – tuuraaja astuu tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaasalainen rockyhtye Klamydia joutui keskeyttämään esiintymisensä Jyväskylän Rock in the City -tapahtumassa perjantaina 13. elokuuta. Yhtyeen kitaristi Jari ”Jakke” Helin sai lavalla sairaskohtauksen. Hän on sittemmin toipunut tapahtuneesta ja kertonut kyseessä olleen sydämen rytmihäiriö.

– Rytmihäiriöstä toivuttu ja edelleen vahvasti elävien kirjoissa! Aurinko on joskus kuuma!, kitaristi kirjoitti Instagramissa.

Sairaskohtauksen johdosta Klamydia joutuu perumaan torstaille 19. elokuuta Nummelaan suunnitellun esiintymisensä. Korvaava esiintyminen on tiedossa ensi kesänä, 16. kesäkuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä.

Klamydia kertoi Instagramissa Jakke Helinin pitävän parin viikonlopun ajan luovaa taukoa. Häntä paikkaamaan saapuu vaasalaiskitaristi Silttu Sillanpää. Lauantaille 21. elokuuta suunnitellut esiintymiset Alavudella ja Oulussa tulevat korvaavan kitaristin ansiosta toteutumaan suunnitellusti.