Johanna Tukiainen Seiskalle: ”Jasminen kuolema tuli shokkina”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta tuttu realitytähti Jasmine Tukiainen, oikealta nimeltään Jasmiina Tukiainen, menehtyi 11. elokuuta tukholmalaisessa sairaalassa päiviä kestäneen hoidon jälkeen. Hän oli kuollessaan 32-vuotias. Jasminen isosisko Johanna Tukiainen on nyt muistellut siskoaan.

– Hän oli hyvä ihminen. Hän oli juuri saanut perustettua uuden firman, ja hän oli lähdössä Marbellaan yhdessä ystäviensä kanssa. Tuolloin oli tarkoitus juhlia myös firman lanseerausjuhlia, Johanna Tukiainen kertoo Seiska-lehdelle ja myöntää, että hyväsydämisen Jasminen kuolema oli koko perheelle todellinen shokki.

Jasmine oli osallistunut aktiivisesti myös Johannan tyttären, Isabellen hoitamiseen. Koko perhe asuu nykyään Ruotsissa ja kaiken piti olla hyvin. Jasminen perhe oli läsnä hänen kuollessaan. Myös toinen Johannan pikkusisko, Julia Tukiainen, menehtyi kolmekymppisenä vuonna 2013.