United Airlines henkilöstölleen: ”Älkää teipatko matkustajia penkkeihin”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka Frontier Airlinesin henkilökunta joutui teippaamaan lentokoneessa häiriköineen nuoren miehen ilmastointiteipillä penkkiin lennolla Philadelphiasta Miamiin. Mies oli ollut vahvasti juopunut. Myös American Airlinesilla oli äskettäin hieman samanlainen tilanne.

Nyt United Airlines on muistuttanut henkilöstöään, että heidän ei tule kiinnittää matkustajia penkkeihin ilmastointiteipillä. Myös sen lennoilla on ollut tänä vuonna tapauksia, joissa näin on kuitenkin tehty.

Yhtiö lähetti ohjeistuksensa henkilöstölle perjantaina. Muistiossa suositellaan käytettäväksi muita kiinnityskeinoja kuin ilmastointiteippiä. Lentoyhtiö muistuttaa henkilöstöään, että ennen voimatoimia häirikköjen kanssa tulee pyrkiä keskustelemaan henkilöstön ja viime kädessä kapteenin kanssa.