Miten koira pakeni kaltereiden läpi? Mysteeri selvisi koomisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikinomistajilla on tapana estää koirien ja kissojen pääsy kiellettyihin paikkoihin kaltereiden, aitojen ja verkkojen avulla. Aina varmimmiltakaan vaikuttavat keinot eivät kuitenkaan pitele pikku-Houdineita.

Filippiinien Quenzon Cityssä asuva perhe ihmetteli, kuinka heidän koiransa Angel oli päässyt livahtamaan ulos. Kodin ulko-ovi oli nimittäin suojattu kaltereilla, joiden olisi kaiketi pitänyt estää lemmikkiä pääsemästä karkuun.

Lopulta mysteeri ratkesi varsin koomisella ja viraalina levinneeksi videoksi ikuistetulla tavalla. Järin monimutkaisella tavalla koira ei ollut päässyt suljetun oven läpi. Nokkela Angel oli vain kiivennyt kaltereita pitkin saavuttaakseen niiden välisen aukon, josta se juuri ja juuri mahtui läpi.