The Rolling Stonesin rumpali Charlie Watts on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Rolling Stones -yhtyeen rumpali Charlie Watts on kuollut. Yhtye kertoi suru-uutisesta tänään sosiaalisessa mediassa. Yhtyeen mukaan rumpali menehtyi aiemmin tänään Lontoossa sijaitsevassa sairaalassa läheistensä ympäröimänä.

– Charlie oli aviomies, isä ja isoisä sekä myös The Rolling Stones -yhtyeen jäsen ja yksi sukupolvensa parhaita rumpaleita, yhtyeen tiedottaja kertoi.

Yhtye ilmoitti taannoin, ettei Watts kykene osallistumaan yhtyeen seuraavalle kaksi vuotta kestävälle kiertueelle, koska hän tarvitsi aikaa toipumiseen. Toipumisen syytä ei kerrottu. Nyt yhtye toivoo, että Wattsin perheen, yhtyeen jäsenten ja hänen ystäviensä yksityisyyttä kunnioitetaan tällaisena vaikeana aikana.

The Rolling Stones on tehnyt kuusi vuosikymmentä kestäneellä urallaan useita viimeiseksi arveltuja kiertueita. Yhtyeen jäsenistä varsinkin Mick Jagger, Ronnie Wood ja Keith Richards ovat kärsineet vuosia vakavista terveysongelmista. Wood ihmetteli taannoin itsekin miten hän voi olla edelleen hengissä.