Better Call Saul -tähti kiidätettiin sairaalaan – luhistui sarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja koomikko Bob Odenkirk tunnetaan muun muassa asianajaja Saul Goodmanin roolista sarjoissa Breaking Bad ja Better Call Saul. Nyt 58-vuotias tähti on joutunut yllättäviin terveysongelmiin. Hänet kiidätettiin sairaalaan Better Call Saulin kuvauksista.

Bob Odenkirkin kerrotaan luhistuneen suositun sarjan kuvauspaikalla Yhdysvaltojen New Mexicossa tiistaina. Tajun menettämisen syy ei ole toistaiseksi tiedossa, kuten ei myöskään se, oliko tähti tajuissaan ambulanssissa. Odenkirk oli kuitenkin edelleen sairaalahoidossa TMZ-sivuston uutisoidessa tapahtuneesta.

Better Call Saul -sarja lähenee parhaillaan loppuaan, sillä juuri nyt tuotannossa on sen kuudes ja viimeinen tuotantokausi. Bob Odenkirk tähditti myös tänä vuonna Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanutta Nobody-toimintaelokuvaa. Hänet on viime vuosina nähty myös muun muassa Pikku naisia -elokuvassa ja Netflixin I Think You Should Leave -sketsisarjassa.