Roskiksessa pörrää kärpäsiä? Ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu

Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Roska-astioihin päätyy kesäisin helposti asumaan kärpäsparvia ja niiden toukkia. Ongelma on tullut monille tutuksi erityisesti helteille, jolloin roskien joukkon heitetyt ruoka-ainekset pilaantuvat nopeasti houkutellen ötököitä puoleensa.

Viraalina levinneellä videolla kärpäsongelmaan tarjotaan varsin yksinkertaista ja edullista ratkaisua, jonka pitäisi onnistua lähes joka kodista löytyvällä tuotteella. TikTokin siivousaiheisella Sisterpledgecleans-tilillä jaetulla videolla kärpäsiä kehotetaan torjumaan ruokasuolalla.

Videolla roska-astiat pestään ensin läpikotaisesti vedellä ja puhdistusaineella. Puhtaaseen roskakoriin kaadetaan lopulta reilu annos tavallista ruokasuolaa. Videolla suolan kerrotaan imeytyvän roska-astiassa vuotaviin nesteisiin, tappaen niitä syövät kärpäset ja kärpästen toukat.

@sisterpledgecleans

##lifehack ##lifetips ##hack ##lifehackstiktok ##cleaningtiktok ##cleaning ##foryoupage ##tip ##tipsandtricks

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath