Muistatko Cindy Crawfordin ja Claudia Schifferin? Arkistokuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cindy Crawford on yksi niitä harvoja supermalleja, jotka ovat pysyneet työllistettyinä vuodesta toiseen koko pitkän uransa ajan. Kiitos kuuluukin varmasti tähden terveellisille elämäntavoille ja säännölliselle kuntoharjoittelulle. Hänellä oli 1990-luvun kulta-aikoinaan monia menestyviä kollegoita.

Nyt Cindy on julkaissut sosiaalisessa mediassa suuren suosion saaneen kuvan, jossa hän poseeraa muotinäytöksen takahuoneessa yhdessä niin ikään aikakautensa kuumimpiin supermalleihin lukeutuneen Claudia Schifferin kanssa. Cindy julkaisi kuvan onnitellakseen Claudiaa syntymäpäivän johdosta.

54-vuotias Crawford kertoi taannoin kadehtineensa supermalli Kate Mossia, joka sai syödä roskaruokaa lihomatta. Nainen oli katsonut ärsyyntyneenä vieressä, miten Kate Moss oli herkutellut hampurilaisilla ja ranskalaisilla silloin kun hän itse ei voinut niihin koskea. Crawfordin täytyi pysyä terveellisellä ruokavaliolla tai hän ei olisi mahtunut suunnittelijoiden näytekokoihin.