Poliisi pidätti Simpsonit-fanit – auto tuoksui vahvasti huumeilta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pysäytti epäilyttävän ajoneuvon noin puolentoista kilometrin päässä Floridan Universal Studiosilta, Yhdysvaltojen Orlandossa. Autossa istui 36-vuotias Milton Gardner ja 22-vuotias Destiny Jackson. Kaksikolla oli yllään Simpsonit-hahmoilla kuvitetut paidat.

Poliisi huomasi nopeasti, että autosta leijaili vahva marihuanan tuoksu. Tarkempi tarkastelu osoitti, että autossa oli yhteensä kolme pussia pilveä. Kannabistuotteiden lisäksi autosta löytyi kokaiinijäämiä sisältänyt pussi sekä muovipiippu.

Lisäksi Jacksonin hallussa oli fentanyylia ja etynolia, mikä on synteettinen katinoni. The Smoking Gunin mukaan kaksikon pidätyspaikan lähellä sijaitsevassa teemapuistossa on runsaasti Simpsonit-aiheen huvittelulaitteita ja ravintoloita, kuren Moen taverna, Kwik-E-Mart ja Krusty Burger.