Megan Fox rintavana – poseerasi pukuhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa. Nyt Megan on vieraillut televisiossa.

Takavuosina maailman kuumimpiin kaunottariin lukeutunut näyttelijätär poseeraa nyt Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman pukuhuoneessa hieman ennen lähetykseen menoaan. Megan nähdään kuvassa melko antavassa topissa, joka nostaa hänen rintamuksensa pääosaan.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.