Katie Pricen pahoinpitelystä uutta tietoa – yllättävässä hyökkäyksessä arvokas saalis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen realitytähti Katie Price kiidätettiin maanantaiaamuna sairaalaan. Nainen joutui pahoinpitelyn uhriksi kihlattunsa Carl Woodsin kotona Essexin Little Canfieldissä.

Katie Pricelle tuli hyökkäyksessä silmävamma. Hyökkäys tapahtui yllättäen, kun nainen oli katsomassa televisiota. 32-vuotias pahoinpitelijä on pidätetty, mutta Price on kertonut olevansa henkisesti liian heikossa kunnossa todistaakseen oikeudessa. Pahoinpitelijä on vapautunut takuusumman maksettuaan.

Pahoinpitelijän henkilöllisyyttä ei ole kerrottu julkisuuteen. Mikäli Price ei ole valmis todistamaan oikeudessa, saattaa koko juttu kaatua, The Sun uutisoi.

Vuonna 2019 konkurssiin asetettu Katie Price on tullut viime vuosina tutuksi realitysarjoista, kuten Celebrity Big Brother, Pelastakaa julkut ja Celebrity Masterchef. Hän seurustelee nykyään niin ikään realitytähtenä tunnetun 32-vuotiaan Carl Woodsin kanssa.