Shanina Shaikin biksut kuin postimerkit – näinkin kesän voi päättää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Helmikuussa 30 vuotta täyttänyt kaunotar nähdään upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa, jonka kanavia nainen päivittääkin ahkerasti.

Tällä kertaa Shanina on esitellyt upeaa mallivartaloaan biksuissa hieman tavallista haikeammissa merkeissä, sillä hän esittelee rantakuntoaan upeissa kuvissa ja kertoo kesän olevan hiljalleen jo loppumassa.

Shanina Shaik on aloittanut viime vuonna muitakin uusia harrastuksia, joista yksi on aamulenkkeily puistossa. ”Tämä oli ensimmäinen kertani kun kokeilin rentoutuskelluntaa. Iso suositus”, tähti kirjoitti kuvatekstissään. Rentoutuskellunnassa keho on suolaveden ansiosta painottomassa tilassa, jonka on todistettu rentouttavan kokonaisvaltaisesti ja auttavan kipuihin, aikaerorasituksiin ja unenlaatuun.