Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas esitteli raskausvatsaansa näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat odottavat parhaillaan esikoistaan. Pariskunta paljasti uutisen tulevasta perheenlisäyksestä sosiaalisessa mediassa heinäkuussa.

Nyt Alexandra Escat on julkaissut Instagramissa näyttäviä raskausajan kuvia. Otoksissa Escat nähdään poseeraamassa aamutakissa aurinkoisessa metsässä Varsinais-Suomen Nauvossa hänen ja Pääkkösen Taiga-koiran kanssa. Kuva keräsi nopeasti runsain määrin tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja.

Pääkkönen ja mallina uraa luonut espanjalais-filippiiniläinen Escat ovat olleen yhdessä vuosien ajan, ja heidät on nähty muun muassa yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2018. Tuleva tyttövauva on pariskunnan ensimmäinen lapsi. Pääkkönen tähdittää tänä vuonna Ilkka Remeksen romaaniin pohjautuvaa Omerta 6/12 -elokuvaa, jonka ensi-ilta on 19. marraskuuta.