Lammaspaimen ei päässyt tädin hautajaisiin – järjesti huikean tempauksen lampailla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen lammaspaimen on herättänyt ihastusta kuolleen sukulaisen kunniaksi järjestämällä tempauksellaan. Uudessa Etelä-Walesissa asuva Ben Jackson toteutti sen paimentamiensa lampaiden avulla.

Jackson ei voinut matkustaa kuolleen tätinsä hautajaisiin matkustusrajoitusten vuoksi. Niinpä hän päätti muistaa rakasta sukulaistaan toisella tavalla. Hän paimensi lampaansa muodostamaan pellolle valtavan sydämen muotoisen kuvion.

– Tätini olisi erittäin ylpeä, mikäli tämä saa edes yhden ihmisen hymyilemään, Jackson kertoi 7News-uutissivustolle.

Jacksonin tempaus ikuistettiin videoksi kuvion muodostumista ylhäältä käsin seuranneen drone-kameran avulla. Video on sittemmin kerännyt hänen Instagram-tilillään tuhansia katselukertoja.