Auto syttyi tuleen – nopea toiminta esti kaasuräjähdyksen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ajoneuvon tuleen syttymisellä voi olla katastrofaaliset seuraukset. Tuoreella venäläisvideolla seurataan vaarallista tilanne, joka olisi voinut päättyä laajamittaiseen onnettomuuteen ilman nopeaa puuttumista asiaan.

Venäjän Siperiassa sijaitsevassa Angarskissa 23. elokuuta kuvatulla videolla todistetaan hälyttävää näkyä. Kadulle parkkeerattu auto on syttynyt tuleen, mikä aiheutti vaaran mahdollisesta autokaasun räjähtämisestä. Tilanne saadaan kuitenkin hallintaan ennen todellista vaaratilannetta.

– Olin asunnossani, kun kuulin meteliä ja katsoin ulos ikkunasta. Näin liekeissä olevan auton. Aloin kuvaamaan tilannetta kädessäni olleella puhelimella. Kyseessä oli ilmeisesti autokaasun vuoto ja tulipalo. Ilman miesten nopeaa toimintaa olisi seurauksena saattanut olla räjähdys, videon kuvaaja kertoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.