Erika Vikmanin esikoislevy suoraan listaykköseksi: ”Ihanaa kun olette kuunnelleet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Erika Vikmanin debyyttialbumi Erika Vikman julkaistiin perjantaina 20. elokuuta ja se on nyt noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Erika on onnellinen albuminsa menestyksestä ja saamastaan palautteesta.

– Olen todella otettu debyyttialbumini vastaanotosta ja sen saamasta huomiosta. Ihanaa kun olette kuunnelleet sitä ja löytäneet siitä merkityksellisyyttä ja iloa omaan elämäänne. Kiitos todella paljon kaikille, Erika kertoo.

Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä -kappale saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli pitkään Suomen Spotifyn top50 -listalla ja kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa. Kappale oli myös ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.