Linda Manuella sekoittaa suomalaismiehet – peppukuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi noussut fitness-buumi nosti julkkistähdeksi myös upean Linda Manuella, joka nousi tuolloin some-tähdeksi niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Sittemmin hänet nähtiin jopa valkokankaalla.

Nyt Linda on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita lomakuvia Kreikan Lefkasin saarelta, jossa hän on paistatellut päivää uima-altaassa kelluen. Asuvalinta oli ymmärrettävästi hyvin niukka, sillä somekaunottarella oli yllään vain pienenpieniä alaosa.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa.