Poliisiautoa ammuttu Kuopiossa: ”Ilmoita tietosi Itä-Suomen poliisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuopiossa on ammuttu poliisiautoa aseella. Kaupungin poliisiaseman Niiralankadun puoleisella parkkialueella ollutta virka-autoa ammuttiin ampuma-aseella ilmeisesti viime yön aikana. Ampumatapaus havaittiin tänä aamuna klo 8:00, kun autoa oltiin ottamassa käyttöön.

Siviilimallinen poliisiauto oli ollut edellisen kerran käytössä 30.8.2021 klo 14.00, joten ampuminen on tapahtunut eilisen kello 14:00 ja tämän aamun kello 8:00 välisenä aikana. Ampumisen kohteena oli poliisin tunnukseton pakettiauto. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä vahingonteko ja ampuma-aserikos.

Poliisi pyytää havaintoja tapaukseen liittyen. Eli mikäli näit tai kuulit ampumisen Niiralankadulla olevan grilliravintolan takana olevalla parkkialueella tai tiedät tapauksesta muutoin, niin ilmoita tietosi Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.