Taco Bell avaa ravintolat Tampereelle ja Jyväskylään

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolaistyylistä pikaruokaa tarjoileva Taco Bell avasi ensimmäiset Suomen ravintolansa loppuvuodesta 2017. Pian Taco Bellin tacoja, burritoja ja nachoja päästään maistelemaan Helsingin, Turun, Lappeenrannan ja Oulun lisäksi kahdessa uudessa suomalaiskaupungissa.

Taco Bell laajentaa marraskuussa Tampereelle ja Jyväskylään. Tampereen Taco Bell tulee palvelemaan Koskikeskuksessa McDonald’sin entisissä tiloissa, Jyväskylässä puolestaan Kauppakadulla entisissä OP:n tiloissa kesäisin isolla terassilla varustettuna. Kumpaankin ravintolaan rekrytoidaan parhaillaan työntekijöitä.

– Meiltä on jo pitkään toivottu ravintoloita niin Tampereelle kuin Jyväskyläänkin ja nyt pääsemme viimein julkistamaan ilouutisen, kun palaset ovat loksahtaneet kohdilleen loistavien liikepaikkojen suhteen. Tavoitteena olisi tietysti saada tacoista haastaja mustalle makkaralle ja Jyväskylän keskeiselle terassille odotellaan jo innokkaasti ensi kesän lämpöjä, kuvailee Taco Bellin Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen tiedotteessa.