Uskomaton näky Mäkkärin autokaistalla – autosta kurkisti lehmä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nautaa nähdään pikaruokaravintoloissa tyypillisesti lähinnä hampurilaisten välissä. Taannoin eräs yhdyvaltalainen nainen päätyi kuitenkin todistamaan McDonald’sin autokaistalla yllättävää näkyä elävän lehmän muodossa.

Jessica Nelson oli jonottamassa Wisconsinissa sijaitsevan ravintolan autokaistalla, kun hän huomasi jotain outoa toisen ajoneuvon ikkunan takana. Naisen hämmästykseksi takapenkillä istui elävä lehmä. Nelson otti nopeasti kameran käteensä kuvatakseen näyn videolle.

– Tuon auton takapenkillä on kokonainen hiton lehmä!, Nelson kirjoitti Facebookissa.

Nelson kertoo AP-uutistoimistolle eläimen omistajan perheen ottaneen häneen sittemmin yhteyttä. Heidän mukaansa kyydissä ollut eläin oli vasta vasikka. Omistaja oli juuri ostanut yhteensä kolme vasikkaa, joista kaksi oli ollut kuvaushetkellä makaamassa piilossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.