Varas murtautui ravintolakonttiin Vantaalla – ei pääsytkään enää ulos

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vantaalla todistettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hämmentävällä tavalla pieleen mennyttä murtovarkausyritystä. Varas oli onnistunut pääsemään sisään Myyrmannin edustalla sijaitsevaan Deluxe Burger & Pizza -ravintolan myyntikonttiin, mutta ei päässyt enää omin voimin ulos.

Varas oli tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan vääntänyt etuluukun rautaa sen verran, että oli päässyt sisään konttiin. Hän ei kuitenkaan päässyt enää ulos. Aukiolla aamuyöstä liikkunut ohikulkija oli ihmetellyt läpinäkyvässä kopissa mellastanutta varasta ja soittanut paikalle poliisit.

Ansaan jääneen varkaan ulos saaminen osoittautui haastavaksi myös kahdelle poliisipartiolle. Lopulta paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen työntekijät. He keksivät murtaa kontin kattoluukun ja nostaa varkaan ulos sen kautta.

Pidätetyn varkaan hallusta löydettiin 19 euroa. Tekijällä epäillään olleen rikoskumppani kontista käteisen rahan lisäksi hävinneiden viinipullojen ja iPadin vuoksi. Tapahtuneesta aiheutui myös kalliit omaisuusvahingot.

– Vaikka tämänkertainen tapaus päättyi hyvin varkaan kiinni jäämiseen, nousee silti taloudelliset omaisuusvahingot useisiin tuhansiin euroihin, kerrotaan Deluxe Burger & Pizzan Facebook-julkaisussa.