Dannyn nuori rakas Helmi Loukasmäki poseerasi kesähuvilalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi viime vuonna itselleen parikymppisen assistentin Helmi Loukasmäen. Neitokainen on viettänyt kesän mittaan aikaansa Dannyn kesäasunnolla Raumalla.

Kesähuvilan maisemissa sosiaalista mediaa päivittänyt 20-vuotias Helmi Loukasmäki näyttää nauttivan elämästään. Hän on poseerannut rantakallioilla, auringonlaskussa meren rannalla ja upean hevosen rinnalla. Itse 78-vuotiasta musiikkineuvosta ei kuvissa näy.

Loukasmäki vietti myös viime kesän samoilla tiluksilla assistentin roolissa. Sen jälkeen hän siirtyi asumaan Dannyn vakituiselle asunnolle Kirkkonummelle. Helmi ei kuitenkaan työskentele Dannyn assistenttina, joten kyseessä on puhtaasti ihmissuhde, eikä enää pelkästään ammatillinen yhteys.