Big Brother alkoi – 25-vuotias Laura on huippunäyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valot ovat jälleen syttyneet Suomen Bigh Brother -taloon, kun sinne asteli eilen illalla yhteensä 16 uutta asukasta. Toisena uutena asukkaana taloon saapui näyttävä kaunotar, bikini fitnessiä harrastava 25-vuotias Laura.

Parisuhteessa oleva helsinkiläinen Laura opiskelee energia- ja ympäristötekniikkaa ja hänen arkensa pyörii bikini fitness -harrastuksen ympärillä. Hän haluaa rikkoa ennakkoluuloja ja osoittaa ihmisille, ettei harrastus määrittele häntä ihmisenä.

Laura toivoo, että ihmiset ymmärtäisivät, etteivät naisellisuus ja huoliteltu ulkonäkö kerro mitään ihmisen pätevyydestä tai älykkyysosamäärästä. Tulevaisuudessa Laura haluaisi työskennellä esimerkiksi kaasuturbiini- tai vetyteknologia-asiantuntijana.