Jasper Pääkkönen esitteli hurjaa kalasaalistaan – todellinen vonkale

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jasper Pääkkönen tunnetaan paitsi näyttelijänä, myös innokkaana kalamiehenä ja vastuullisen kalastuksen puolestapuhujana. 41-vuotias tähti esittelee aika-ajoin kalasaalitaan sosiaalisessa mediassa.

Jasper Pääkkönen julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän on napannut vedestä. Mukana kalareissulla oli hänen ja Alexandra-puolison koira Taiga. Tähden mukaan kuva on peräisin ajalta, jolloin koira vielä opetteli kalastuksessa avustamista.

Instagram-kuvat keräsivät lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja hämmästeleviä kommentteja. Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo vertasi kalasaalista jopa Loch Nessin hirviöön. Jasper Pääkkönen on ollut viime kuukausina otsikoissa myös toisenlaisissa merkeissä, sillä tähden ja hänen Alexandra-rakkaansa paljastettiin taannoin odottavan esikoislastaan.