Martina Aitolehti julkaisi rajun somepäivityksen leikkauksestaan – ei herkimmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti paljasti kesäkuussa joutuneensa onnettomuuteen. Tähden jalan takareiden jänteet repesivät hänen harjoitellessaan triathlonin MM-kisoja varten.

Martina Aitolehden jalka täytyi sittemmin leikata. Hän julkaisi Instagramissa tilannepäivityksen toipumisesta, kiitellen lääkäreitä heidän työstään. Samalla hän julkaisi kuva- ja videomateriaalia leikkauksesta varoituksen kera.

– Nyt parannellaan leikkaushaava umpeen ja sitten rauhallisesti kuntoutuksen pariin. iitos myös teille kun myötäelätte niin vahvasti mun matkassa, saan teistä ihan mahdottoman paljon voimaa. Swaippaamalla pääset leikkaus kuviin, jotka ei ole herkille, Aitolehti kirjoitti.

– Rakkautta rakkautta ja vielä kerran rakkautta. Mun sydän hymyilee ja isosti, tähti päätti julkaisunsa.