Jättirintaisen Gootti-Barbien huulitäytteet överiksi – kuin uimarengas kasvoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime kuussa, kuinka itävaltalainen vaihtoehtomalli Kitty Ink otti huuliinsa botoxia. Nyt hän on piipahtanut ruiskutettavana nopeasti uudestaan, koska edellinen satsi ei ollut naisen mielestä riittävä. Tällä kertaa huulet ovat kasvaneet melkoisesti.

Nyt tatutointitaiteilijana työskentelevä gootti-Barbie on erikoinen näky luonnottoman suurien huuliensa kanssa. Lähes kaksi kertaa suuremmat huulet töröttävät keskellä naisen kasvoja. Hän kehuu, että rakastaa muhkeaa ulkonäköään.

Itävaltalainen tatuointitaiteilija on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. Hän pitää omaa ulkonäköään elämänsä suurimpana taideteoksena, johon panostaan runsaasti työtunteja ja rahaa.