IL: Katiska-vyyhdin pankkiiri Henri Raivonen etsintäkuulutettu – ei saapunut vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ensimmäisessä Katiska-vyyhdissä huumevarojen tilittäjänä ja pankkiirina tunnettu 35-vuotias Henri Raivonen tuomittiin viime keväänä kuuden vuoden vankeusrangaistukseen. Hän ei ole mennyt suorittamaan tuomiotaan. Mies on etsintäkuulutettu ja hänen epäillään pakoilevan tuomiota ulkomailla.

Iltalehden tietojen mukaan avunannosta törkeään huumausainerikokseen tuomittu Raivonen ei ole saapunut suorittamaan tuomiotaan Vantaan vankilaan. Hänet on määrätty etsintäkuulutetuksi ja vangittavaksi. Katiska-juttu ja sen käsittely jatkuu ensi vuonna hovioikeudessa.

Viranomaiset tai Raivosen asianajaja eivät ole kommentoinut asiaa. Miehestä ei myöskään ole julkaistu etsintäkuulutusta mediassa. Henri Raivonen työskenteli rikosten tekoaikaan toimitusjohtajana konealan yrityksessä.