Mies varasti ambulanssin ajaakseen toiseen sairaalaan – kyllästyi odottamaan hoitoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Louisianassa asuva mies pidätettiin keskiviikkona 8. syyskuuta ambulanssin varastamisesta. 36-vuotiaan Kerry Cormierin motiivina oli hänen mukaansa liikaa pitkittynyt hoidon saaminen sairaalassa.

Kerry Cormier oli joutunut auto-onnettomuuteen, jossa hän loukkasi selkänsä. Mies toimitettiin hoitoon Lafayetten yleissairaalaan. Voimakkaista kivuista kärsinyt Cormier kyllästyi odottelemaan vuoroaan odotushuoneessa, ja päätti hakeutua hoitoon toiseen sairaalaan.

Cormier oli huomannut poistuessaan pihaan parkkeeratun ambulanssin ja päättänyt varastaa sen nopeuttaakseen matkaansa. Potilas ajoi 16 kilometrin matkan Family Physics Clinic -sairaalan edustalle poliisien ajaessa häntä takaa. Matka päättyi Cormierin kolaroitua ambulanssin toisen ajoneuvon kanssa.

Cormier pääsi pidätetyksi tulemisen jälkeen lopulta hoitoon Acadian sairaalaan, jossa lääkärit vahvistivat hänen kylkiluunsa murtuneen. Sairaalasta suoraan vankilaan päätynyttä miestä syytetään KATC-uutissivuston mukaan varkaudesta.