Nutella-nainen peppu pystyssä sängyssä – somekuva leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ruotsalaisesta glamourmalli Natasha Crownista, jonka unelmana on saada maailman isoin takapuoli. Nainen on luonut menestystä lihomalla ja peppuaan kohottamalla. Hänellä on Instagramissa jo 1,9 miljoonaa seuraajaa.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Turpean suu näyttää olevan jatkuvasti yhtä törröllään kuin takamuksen hyppyri.

Hän on kertonut syövänsä runsaasti kaloripitoisia ruokia, ja pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-levitettä kuluu kuusi kiloa kuukaudessa. Hänellä on tilejä myös maksullisilla sivustoilla ja esimerkiksi OnlyFans-sivulla naisen kuvista ja videoista maksaa tällä hetkellä 84.000 ihmistä.