Hupsista! Poika kolaroi isänsä superauton – vauriot 3,5 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Teksasissa, superrikkaiden Dallasissa, asuu 18-vuotias Gage Gillean -niminen nuori mies. Hän on onnellisessa asemassa, sillä hänen vanhempansa, etenkin isä, ovat superrikkaita. Perheen talon arvo yksinään on noin 20 miljoonaa dollaria.

Gagen isä keräilee harvinaisia ja kalliita superautoja. Eräänä päivänä Gage lainasi isänsä harvinaista Pagani Huayra Roadster -autoa ja kolaroi sen. Vaikka poika tietää olevansa äärimmäisen etuoikeutettu isänsä omaisuuden vuoksi, harmittaa häntä saamansa kohtelu netissä. Somettajana ja tubettajana itseään elättävä Gage saa runsaasti törkypalautetta elämäntyylinsä vuoksi. Sekä kolaroidun auton, joita valmistettiin ainoastaan yksi kappale koko maailmassa.

Kolarissa olisi kuitenkin voinut käydä huonomminkin ja Gage on oppinut arvostamaan elämää. Hän järjestääkin vanhemmilleen yllätyksiä, kuten hulppeita lahjoja tai piilokameran arvoisia piloja.