Pasha Pozdniakova safarilla – kurveja, tiikereitä ja sarvikuonoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan.

Suuresta somesuosiosta nauttiva kurvikas kaunotar on tällä kertaa suunnannut safarille ihastelemaan tuttuja villieläimiä lähes niiden luonnollisessa ympäristössä. Pasha julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvakoosteen, jossa hänet nähdään safariauton kyydissä ja luonnollisesti kuvissa nähdään myös tiikeri ja sarvikuono.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.