Cheyenne Järvinen paljasti pakaransa – somekeskustelu ryöpsähti käsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -kilpailuista vuosia sitten julkisuuteen ponnistanut ja taannoin elämänmuutoksen tehnyt kohukaunotar Cheyenne Järvinen tunnetaan nykyisin lähinnä upeista kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan fitness-kilpailuihin ensi vuodelle valmistautuva kaunotar on nyt aiheuttanut keskustelua rohkeilla somekuvillaan.

Tuleva liikunnanohjaaja Cheyenne esittelee usein vartaloaan sosiaalisen median päivityksissään lähes 35 000 seuraajalleen, mutta esimerkiksi hänen paljaat pakaransa eivät ole olleet kaikkien somekäyttäjien mieleen. Nyt Järvinen kommentoi avoimesti saamaansa palautetta.

– Mikä paljaissa pakaroissa ärsyttää? Miksi naisen paljaat pakarat ärsyttävät, vihastuttavat jopa halveksuttavat? Tervetuloa elämääni naisena. Elämään, jossa tekemiseni liitetään automaattisesti joko miehiin liittyväksi tai toimintaani pidetään muutoin typeränä ”tyttöjen juttuna”, jota vähätellään ja pidetään vähäjärkisenä, Cheyenne Järvinen kirjoittaa ja kertoo miksi julkaisee itsestään paljastavia kuvia.

– Halu postata itsestä omasta mielestään onnistuneita kuvia Instagramiin, joka perustuu juurikin kuvien jakamiseen. Yllättävää vuonna 2021? Ilo ja tyytyväisyys omaan itseen. Oman kovan työn näyttäminen. Pakaroiden ihaileminen. Kyllä, luit oikein. Osaltaan tämä liittyy tietenkin mun kisaamiseen, toisaalta vallitseviin kauneusihanteisiin. Ihailen hyviä pakaroita ja minullakin on hyvät sellaiset. Miksen silloin näyttäisi niitä? Järvinen kysyy ja lisää hakevansa myös reaktioita ja huomiota.