Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence asteroidielokuvaan – tässä odotettu traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixissä saa joulukuussa ensi-iltansa nimekkäiden tekijöiden katastrofikomedia Don’t Look Up. Mustassa komediassa nähdään suuri joukko tunnettuja Hollywood-tähtiä, joiden joukossa ovat muun muassa Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence.

Don’t Look Up -elokuvassa kaksi tähtitieteilijää lähtee mediakiertueelle tarkoituksenaan varoittaa ihmiskuntaa maapalloa lähestyvästä komeetaasta. Asiat eivät kuitenkaan suju heidän odotustensa mukaisesti. Esimakua mustasta komediasta saadaan sen tuoreessa ensimmäisessä trailerissa.

DiCaprion ja Lawrencen lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Cate Blanchett, Meryl Streep, Rob Morgan, Jonah Hill, Ron Perlman, Timothee Chalamet ja Ariana Grande. Elokuvan on ohjannut muun muassa Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda ja Step Brothers -komedioista sekä Oscar-Palkitusta The Big Short -satiirista tunnettu Adam McKay. Don’t Look Up ilmestyy Netflixiin 24. joulukuuta 2021.