Megan Fox lähes alastomana MTV-palkintogaalassa – tällaista ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa. Näyttelijäkaunotar esittelee usein upeaa vartaloaan someseuraajilleen.

Nyt hön on esitellyt odotettua enemmän paljasta pintaa myös muille kuin someseuraajille, sillä hän saapui MTV Video Music Awards -palkintogaalaan lähes alastomana. Iltapuvun sijaan hänellä oli yllään asu, jollaisia nähdään normaalisti lähinnä uimarannoilla. Megan poseerasi kuvassa yhdessä Khloe Kardashianin kanssa.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.