Jennifer Lopez varasti huomion gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla, mutta sittemmin meno on taas hieman rauhoittunut. Nyt JLo on osallistunut monien muiden julkkisten tavoin MET-gaalaan.

Jennifer asteli punaiselle matolle näyttävästi hattu päässä, nahkaremmi kaulassaan ja erittäin antavalla kaula-aukolla varustettu iltapuku yllään. Poptähden asusta tuli elävästi mieleen naispuolinen Indiana Jones.

Jennifer Lopez jakoi taannoin syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa Italian Amalfin rannikolla romanttisissa merkeissä. Kaksikon uuden suhteen tulkittiin olevan vakaalla pohjalla. Kohuparin värikäs on-off -suhde nousi tuolloin välittömästi maailman viihdelehdistön otsikoihin.