Suomalainen majoitusyritys Netflixin matkailusarjaan: ”Todella hämmästyneitä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ounasjoen varrella Rovaniemellä sijaitseva majoitusyritys Ollero Eco Lodge on saanut kansainvälistä huomiota. Ekologinen majoitusyritys on mukana Netflixin Maailman upeimmat loma-asunnot, eli The World’s Most Amazing Vacation Rentals -matkailusarjan toisella tuotantokaudella.

Netflix-sarjassa Megan Batoon, Jo Franco ja Luis D. Ortizi tutustuvat näyttäviin, tunnelmallisiin ja epätavallisiin loma-asuntoihin eri puolilla maailmaa. Sarjan tuotantoryhmän päätymisen Suomeen kerrotaan olevan matkailun edistämiskeskus Visit Finlandin pitkäjänteisen PR-työn tulosta. Ollero Eco Lodgea pyörittävät neljä sisarusta olivat yllättyneitä saamastaan huomiosta.

– Kun saimme ensimmäisen yhteydenoton, olimme todella hämmästyneitä, emmekä oikean uskoneet koko asiaan. Olimme todella innoissamme ja ylpeinä siitä, että Ollero Eco Lodge oli valittu jaksoon, jonka teemana oli ekologisuus. Oli myös hienoa päästä katsomaan, miten tuon mittaluokan kansainvälistä ohjelmaa tuotetaan, majoitusyrityksen omistajiin lukeutuva Amalia Pöyry kertoo tiedotteessa.

Ympäristöystävällisiä majoitus- ja elämyspalveluita tarjoavassa Ollero Eco Lodgessa majoitustiloja edustavat punainen aittarakennus ja joen rannalla sijaitseva lasikattoinen maja, jossa Netflix-sarjan tähdet yöpyivät. Maailman upeimmat loma-asunnot -sarjan toinen tuotantokausi ilmestyi Netflixiin tiistaina 14. syyskuuta. Myös sarjan ensimmäisellä kaudella vierailtiin Suomessa, Pyhällä sijaitsevassa The Lucky Ranch Igloon lumesta rakennetussa majoituspaikassa.