Tanhupallo paljasti: ”Karvamato melkei pyörty”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö. Kokkonen kertoo olevansa innoissaan Tanhupallon saadessa oman ohjelman. Ohjelmasarja käynnistyi televisiossa 11. syyskuuta, ja se sai heti ensimmäisestä jaksosta lähtien suuren suosion. Nyt Tanhupallo iloitsee siitä sosiaalisessa mediassa.

– Mummi sano et meiloli seittemäsadaatuhatta katsojaa. Karvamato melkei pyörty. Joonaksen kans tehtiin mtvpalveluun muistipeli ja isille joulupalapelu. ILOSIJA MIELIJÄ, Tanhupallo riemuitsi.

Tanhupallo kertoo omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Terapianurkan lisäksi joka jaksossa nähdään myös Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset.

– Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana, Kiti Kokkonen kertoo.