Kissa piilotteli 11 päivää lentoaseman katossa – saatiin lopulta pelastettua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat ovat taitavia pakoilemaan ja piiloutumaan juuri silloin, kun ne täytyisi saada kiinni. Taannoin New Yorkin LaGuardianin lentoasemalla harmaita hiuksia aiheutti matkustajalta karannut kissa. Sitä metsästettiin jopa 11 vuorokauden ajan.

Taylor Le oli matkustamassa New Yorkista Kaliforniaan jouluaattona 6-vuotiaan kissansa, Mujin kanssa. Turvatarkastuksessa kissa täytyi ottaa väliakaisesti pois kantokopastaan, vaikka Le varoitti Mujin todennäköisesti karkaavan. Juuri niin kävikin, sillä kissa panikoi, karkasti paikalta ja onnistui kiipeämään piiloon lentoaseman kattorakenteisiin.

Kissaa etsittiin vuorokausien ajan löytöeläinjärjestöjen, Facebook-ryhmien ja Abby-nimisen kultaisennoutajan avustuksella. Lopulta Muji onnistuttiin saamaan ansaan, ja Le pääsi noutamaan lemmikkinsä. Nainen kertoi New York Post -lehdelle varmistavansa Kaliforniaan matkustamisen sujuvan tällä kertaa helpommin hankkimalla Mujille valjaat.