Kuljettajapulan seuraus: Luokkaretki strippitangoilla varustetussa bilebussissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on parhaillaan vakava pula koulubussien kuljettajista. Sen seurauksena erään Bostonissa sijaitsevan koulun luokkaretki täytyi suoritaa epätyypillisin keinoin.

Brooke Charter -lukion luokkaretkelle ei onnistuttu varaamaan perinteistä koulubussia. Niinpä henkilökunnan täytyi kääntyä Deluxe Limousine -yhtiön puoleen. Luokkaretki suoritettiin yhtiöltä vuokratulla bilebussilla, joka oli varustettu strippitangolla, värivaloilla, baarilla ja kovaäänisillä.

– Varaus tehtiin koulun toimesta vuorokautta aikaisemmin. Heillä ei kai ollut muita vaihtoehtoja… Siksi bilebussiyhtiö oli ainoa keino saada nuoret luokkaretkelle, Deluxe Limousinen omistaja kuvaili Business Insider-lehden mukaan.

Opettaja Jim Mayersin kertoo tapauksen kuvaavan osuvasti Yhdysvaltojen opetusjärjestelmän vakavisa ongelmia. Hänen mukaansa syy ei ollut luokkaretken suunnitellijoissa, ja kuvailee luokkaretken sujuneen vastoinkäymisistä huolimatta lopulta hyvissä merkeissä.